fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SPLF:s styrelse 2018

Föreningens viktigaste uppgift är att tillvarata medlemmarnas ekonomiska och yrkesmässiga intressen. Vi bedriver upplysnings- och påverkansarbete för läkarinflytande och privat vård inklusive läkarvårdstaxans utveckling, ersättningsetableringar samt bevakning av vårdvalen så att de passar för den småskaliga läkarledda privat drivna vårdens förutsättningar.

Föreningen bevakar och företräder privatläkarnas intressen internt inom läkarförbundet vilket inkluderar centralstyrelsen samt representation i förbundets råd & delegationer. Tillsammans med Läkarförbundet driver vi på för en nationell reform för fast läkarkontakt och ett bevarande av en mångfald av vårdgivare.

Inte medlem än? Bli medlem här.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem