info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Collaborative Outcomes study on Health and Functioning during Infection Times (COH-FIT) är en viktig internationell forskningsstudie bland länder som drabbats av Coronavirus-pandemin (covid-19). Mer än 200 forskare i mer än 35 länder är en del av studien.

COH-FIT syftar till att identifiera faktorer som kan bidra till riktade förebyggande insatser samt ansträngningar för att mildra effekterna av covid-19-pandemin, samt ge relevant kunskap vid framtida pandemier.

Alla är välkomna att delta! Du kan få mer information och möjlighet att besvara enkäten (dina svar är helt anonyma/avidentifierade) genom denna länk.

Svenska koordinatorer

PI: Docent Elena Dragioti, Linköpings Universitet, Linköping (e-mail: elena.dragioti@liu.se)

co-PIs: Professor Jari Tiihonen, Karolinska Institutet, Stockholm och Professor Björn Gerdle, Linköpings Universitet, Linköping

Internationella koordinatorer

Professor Christoph U Correll, New York, USA och assistant professor Marco Solmi, Padua, Italien

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem