Hoppa till innehåll

Rehabveckan 2023

Nu är hemsidan för Rehabveckan 2023 uppdaterad!
Nyhet

"Den 9-11 maj 2023 är det dags igen för vårt stora nationella möte. Rehabveckan 2023 arrangeras mitt inne i det medeltida Lund, i den nyrenoverade Stadshallen. Den kallas Lundabornas vardagsrum. Här möts kultur och demokrati på ett unikt sätt. I denna arkitektoniska pärla som återinvigdes 2022 arrangeras möten, föreställningar, musik, humor, dans – och Rehabveckan 2023! Och vår kongressmiddag kommer att hållas på Grand Hotell, ett över hundraårigt centrum för alla Lundabor, studenter och tillresta.

Temat för Rehabveckan 2023 är ”Framtidens rehabilitering – innehåll, metoder och arbetssätt – vart är vi på väg?!”. Vår ambition är att få till ett innehållsrikt, spännande och framåtblickande program där vi får möjlighet att träffa kollegor från hela landet, ta del av ny kunskap inom området och tillsammans diskutera de utmaningar som rehabiliteringsmedicin och rehabiliteringen står inför.

Vi kommer att ta fokusera våra traditionella kärnområden – rehabilitering vid skador och sjukdomar i nervsystemet och rehabilitering vid långvarig smärta. Hur kommer de nya vårdförloppen att påverka våra verksamheter? Vi kommer också få höra mer om områden som är under utveckling och uppbyggnad som cancerrehabilitering och levnadsvanor för personer med funktionsnedsättning, få en utblick internationellt och det senaste om ackreditering."


Fler nyheter
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare