Hoppa till innehåll
Nyheter
Inbjudan till nätverksträff och SLOHM:s Fortbildningsmöte

Inbjudan till nätverksträff och SLOHM:s Fortbildningsmöte

Nyhet

Fortbildningsmöte med föreläsningar som även i år blir i digital form. Ett brett program med föreläsningar av både nationella och internationella experter. Anmälan görs till ordförande Malin Nystrand med den mail som man vill att digital länk för deltagande ska skickas till. Ingen kostnad för deltagandet.

Onsdag 26/1

  • 12:30-13:00 Uppkopplingstid
  • 13:00- 15:45 inkluderande 15 minuter rast. Hälsa och levnadsvillkor samt pandemins konsekvenser för personer med funktionsnedsättning. - Karin Flyckt, Sakkunnig och samordnare av funktionshindersfrågor på SocialstyrelsenIndragna aktiviteter har bidragit till ökad psykisk ohälsa bland personer med funktionsnedsättning - Socialstyrelsen
  • 16:00-16:45 Personlig och historisk återblick på en omsorgsläkargärning, Monica Björkman, överläkare. Mångårig medlem och kassör för Svenska föreningen för habiliteringsmedicin, med stor erfarenhet att arbeta på olika sätt inom omsorgen med individer och personalgrupper.
  • 17:00-18:00 SLOHM årsmöte

Torsdag 27/1


Fler nyheter


Disputation om Cerebral Pares

Vår medlem Ulrica Jonsson disputerar 15 mars om vuxna med Cerebral Pares. Följ länken till abstract. Finns möjlighet att delta via zoom.


Krönika av föreningens ordförande

Läs gärna senaste numret Läkartidningen, där finns en krönika av SLOHMs ordförande Malin Nystrand »Äntligen … en ’riktig’ sjukdom.« En betraktelse över svårigheterna att få det stöd man behöver som människa med funktionsnedsättning.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
Hem Nyheter
Inbjudan till nätverksträff och SLOHM:s Fortbildningsmöte