fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Nyheter

Ny styrelse 2020 - SLF student Stockholm

Nu är den nya styrelsen för 2020 på plats. Efter extra stort intresse är styrelsen större än någonsin med hela 14 personer. Rebecka Skarstam (T8) – Ordförande Robert D. Lilford (T5) – Vice Ordförande Jesper Strömbäck Eklund (T3) – Sekreterare …

Projektbidrag SLF student Stockholm 2020 - ansökan nu öppen

Bästa läkarstudenter i Stockholm, Sveriges läkarförbund Student Stockholm vill uppmuntra våra medlemmar och lokala organisationer till att skapa projekt som gynnar läkarstudenters utveckling. Nu öppnar ansökningsperioden för den här terminen, med deadline 8 mars kl 23.59. Glöm inte att du …

Beställ namnskylt

Vi erbjuder gratis namnskyltar till våra medlemmar som kan användas under den kliniska praktiken.

Läs mer!

Underläkarvikariat föreläsningsserie

Efter termin 9 kan läkarstudenter vikariera som underläkare runtom i landet på olika avdelningar och sjukhus. Läkarutbildningen är lång och man lär sig mycket men hinner även glömma en del. För att ge våra medlemmar de bästa förutsättningarna inför det första jobbet som underläkare anordnar vi inför sommarvikariatet en serie omtyckta föreläsningar med tips och repetitionsföreläsningar från erfarna kollegor inom olika specialiteter.

Håll utkik här på hemsidan och på Facebook för info om datum och lokal.

Följ oss på Facebook

På vår Facebook-sida kan du följa aktuella evenemang, nyheter och uppdateringar!

Sveriges läkarförbund Student Stockholm

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.