Hoppa till innehåll

Om SLF Student Stockholm

Sveriges läkarförbund (SLF) Student är enkelt förklarat vår nationella styrelse, ett namn som också används internt mellan förtroendevalda representanter runt om i landet är själva Förbundstyrelsen (FS).

Förutom den nationella förbundsstyrelsen finns 7 stycken lokalavdelningar runt om i Sverige och SLF Student utland som representerar svenska läkarstudenter som studerar utanför Sverige. Varje lokalort har en representant som ledamot i förbundsstyrelsen. Genom detta finns en sammankopplande länk både nationellt runt om i landet men även till svenska medborgare som studerar till läkare utomlands. 

SLF Student Stockholms (SLFSS) arbete rör främst frågor som om den lokala ortens studenter på Karolinska Institutet, men påverkar även nationellt. Ett viktigt uppdrag för oss är att informera och lära din som läkarstudent vilka vi i SLF Student är och vad vi står för.

Kanske har du hört om ett av våra största event och mest uppskattade event, nämligen AT-mässan som hålls två gånger per år. Här arbetar vi för att erbjuda samtliga studenter till samtal med regioner och möjlighet till tips och lärdomar inför kommande karriär som nybliven läkare.

Vill du bli medlem?

Gå med i Sveriges läkarförbund Student idag och ta del av våra medlemsförmåner.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare