fbpx
Hoppa till innehåll

SLF Student Göteborg

För alla läkarstudenter i Göteborg
  • Vi hjälper dig i frågor såsom AT, klinisk praktik, studiefrågor och konflikter med universitetet. Som medlem kan du också kontakta Läkarförbundets medlemsrådgivning
  • Vi ser det som vår största uppgift att bevaka dina intressen som läkarstudent och att se till att hålla uppe kvalitén på läkarutbildningen så att den blir en bra grund för vårt framtida yrke.
  • Vi verkar för en kontinuerlig förbättring av vår utbildning och vi ser till att dina rättigheter på arbetsmarknaden och inom forskningsverksamheten tillgodoses.

Vi i styrelsens önskar stort grattis till Emad som vunnit årets handledarpris. Emad är specialistläkare i oftalmologi och kommer enligt tradition att hålla en föreläsning under hösten - vi ser fram emot detta!
Motiveringen lyder:
”Emad är en verkligen inspirerande handledare, som föreläser om oftalmologi med ett sällan sett engagemang! Man förstår att han verkligen brinner för oftalmologi och att han förstår att vi som studenter kanske inte i utgångsläget alltid delar den entusiasmen - så han gör här en stor insats i att visa tjusningen med sin specialitet.
Jag har personligen inte haft Emad som handledare i mer än någon stund, men varje gång jag mötte honom i korridorerna på ögonkliniken så kände han igen mig, trots munskydd och visir (!), fastän vi bara hade setts på Zoom innan. Varje gång man såg honom hade han en kunskapsfråga till en, och även om det brukar vara en lite läskig egenskap med handledare som frågar ut en lite sådär slumpmässigt, så gjorde han det på ett roligt sätt! En mästare på att bekräfta sina studenter.”

Följ oss på Facebook

På vår Facebook-sida kan du följa aktuella evenemang, nyheter och uppdateringar!

Sveriges läkarförbund Student Göteborg

Namnskyltar

Vi erbjuder alla medlemmar att beställa en namnskylt till den kliniska praktiken! Beställningar för hösten 2021 stänger 31/10.

Länken till beställning hittar du här.

Påverkans Torg Sammanställning

Här är länken till vårens sammanfattning av Påverkans Torg som ägde rum på Semmeldagen 2020.

 

 

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar