fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

  • Vi hjälper dig i frågor såsom AT, klinisk praktik, studiefrågor och konflikter med universitetet m.m.
  • Vi ser det som vår största uppgift att bevaka dina intressen som läkarstudent och att se till att hålla uppe kvalitén på läkarutbildningen så att den blir en bra grund för vårt framtida yrke.
  • Vi verkar för en kontinuerlig förbättring av vår utbildning och vi ser till att dina rättigheter på arbetsmarknaden och inom forskningsverksamheten tillgodoses.

Årsmöte 2021

Här kan du hitta information och handlingar till SLF Student Umeås årsmöte 2021.

Engagera dig i Sveriges läkarförbund Student Umeå

Är du intresserad av att driva studentfackliga frågor, brinner du för studenters vidareutbildning? Vill du nätverka med läkarstudenter mellan olika terminer och lärosäten och träffa många nya vänner?

Engagera dig då i SLF Student Umeå genom att gå med i våran facebookgrupp: SLF Student Umeå – Aktiva eller skriv till oss direkt på ordf.umea.student@slf.se

Följ oss på Facebook

På vår Facebook-sida kan du följa aktuella evenemang, nyheter och uppdateringar!

Årets kliniska handledare

Nu är alla nomineringar till årets kliniska handledare inne. Dessa kommer ses över och en vinnare kommer att utses av styrelsen. Resultatet presenteras i höst.

Hälsningar från

SLF student Umeå

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.