Hoppa till innehåll

Den 5-6 juni har växeln, Medlemsrådgivningen och Medlemsservice stängt. Som medlem kan du själv söka svar på frågor i Läkarförbundets Frågor och svar eller i kunskapsbanken Råd och stöd.

Beställ namnskylt

Vi hjälper dig beställa din namnskylt till praktiken, vikariatet eller sommarjobbet genom din lokalavdelning. För dig som studerar till läkare i Sverige och är medlem i Sveriges läkarförbund Student!

beställ namnskylt sveriges läkarförbund student

Dags för klinisk praktik snart? Eller ska du kanske ut och vikariera?  Beställ namnskylt inom given tidsperiod för den lokalavdelning du tillhör för att säkerställa att du får din skylt i tid.

Förmånen finns tillgänglig för dig som studerar till läkare i Sverige och är medlem i Sveriges läkarförbund Student. Du beställer skylten via din lokala SLF Student-förening och kan välja olika titlar såsom:  ”Läkarstudent” på termin 1, ”Läkarkandidat” på termin 6 eller med ”Läkarassistent” eller kanske ”Underläkare”.

Är du inte medlem än?

Beställ namnskylt hos din lokalavdelning

Vid frågor om beställningsperiod eller övriga frågor: kontakta din lokalavdelning.

Utlandsstudent och medlem?

Sveriges läkarförbund Student Utland erbjuder samtinga medlemmar namnskyltar. Önskar du som är medlem men studerar utomlands beställa en sådan namnskylt kontaktar du ordförande för SLF Student Utland: ordf.utland.student@slf.se

Följ SLF Student på Facebook!

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare