Hoppa till innehåll

Nyheter

Representantskap 1

Nu bjuds alla lokalavdelningar till årets första representantskap på tisdag 16 maj. Temat är implementering av det sexåriga läkarprogrammet.

Konstituerande årsmöte 2023 i Örebro

Förbundsstyrelsen för Sveriges läkarförbund Student kallar till ett konstituerande årsmöte för Sveriges läkarförbund Student Örebro. Denna kallelse och därmed årsmöte är i syfte att återstarta verksamheten i Örebro efter att den har varit inaktiv.

Remissvar till Socialstyrelsen - undersköterska som skyddad yrkestitel

Från och med den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Socialstyrelsen har tagit fram förslag till föreskrifter och allmänna råd gällande vem som kan få rätt till att använda den titeln. Tidigare har gruppen läkarstudenter och utlandsutbildade läkare …

Årsmöte 2023 - Uppsala

Den 17 januari 2023 är det dags för årsmöte för SLF Student Uppsala. Ta del av kallelsen, all annan viktig info och anmäl dig via knappen nedan.

Anmälan Årsmöte 2023

Välkommen att delta på SLF Student Stockholms årsmöte 18/1 2023! Anmälan för middagen senast 15 Januari.

Ansökan till 2023 styrelse öppen t.o.m December 31

Ta chansen att söka till en av de mest engagerade av styrelser tillgängliga under läkarprogrammet! SLF student är Sveriges Läkarförbunds lokala studentutskott. Att engagera sig fackligt öppnar upp möjligheterna att effektivt och proaktivt påverka din och resterande framtida läkares arbetsvillkor. …