Hoppa till innehåll
Nyheter
Studentenkäten 2024

Studentenkäten 2024

Nyhet

Idag har studentenkäten 2024 skickats ut till samtliga medlemmar per e-post. I år har vi lagt till frågor som våra medlemmar uttryckt är särskilt viktiga, så som möjlighet till igentagning av obligatoriska moment, arbete som läkarassistent och omvårdnadsuppgifter som del av underläkarvikariat före examen.

Genom att svara bidrar du till utvecklingen av både din och andras utbildning, studie- och arbetsmiljö. Dina svar bidrar till att utveckla vårt påverkansarbete. Ju fler som svarar, desto mer tillförlitlig och representativ bild får vi av medlemmars upplevelse av sin utbildning.

Enkäten är öppen för svar till och med 3 maj. Det tar endast ca 10 minuter att besvara enkäten och dina svar behandlas med sekretess.


Fler nyheter


Extrainsatt årsmöte SLF Student Stockholm

Till medlemmar i Sveriges läkarförbundet Student Stockholm, Styrelsen kallar härmed er enligt stadgans §10 till ett extrainsatt årsmöte för val av ordförande och ny revisor samt eventuella fyllnadsval på tid…


Årsmöte SLF Student Uppsala

SLF Student Uppsala kallar till årsmöte den 16 januari 2024 kl 18:00. Deltagande medlemmar bjuds på middag vid anmälan i förväg. Läs mer här!
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare