Hoppa till innehåll
Nyheter
Ny Styrelse & planering av Verksamhetsåret 2023/2024

Ny Styrelse & planering av Verksamhetsåret 2023/2024

Nyhet

Under helgen 18-19 2023 var det vårmöte och årsmöte för Kvinnliga läkares förening! Sandra Lindström föreläste om den ojämställda stressen.

Tack alla medlemmar som deltog! Vi i Styrelsen uppskattar ert engagemang samt er närvaro. Det är alltid mycket inspirerande för oss att få träffa KLFs medlemmar och hålla sådana givande diskussioner.

Vi tackar avgående från styrelsen Kocere Ceylan, Amanda Hansen, Nathalie Paterson, Meriam Zitouni och HK Ninge för era värdefulla insatser! Stort tack för den tiden.

Vi är extremt glada att välkomna till styrelsen Isabella Lindén, Maja Wiechel, Anne Engardt, Zuzana Josefsfdotter, Kajsa Giesecke och Ebba Eilertz! Snart kommer information om nya styrelseledamöter uppdateras på vår webbsida.

Vi vill också tacka valberedningen och revisorerna för era värdefulla insatser samt Niki Shams som ledde mötet otroligt proffesionellt. Extra stort tack till Sandra Lindström som föreläste för oss om den ojämställda stressen.

Ordförande Sofia Kühner och mötesledare Niki Shams.
Föreläsare Sandra Lindström.
6/11 av nya Styrelsen :)

Helgen 14-16 april 2023 fick vi träffas på vårt årliga internat för kick-off och planering av det nya verksamhetsåret. Det är mycket på gång, det finns många ärende som vi kommer fokusera på, men samtidigt finns det en bra strategi och vi hoppas att vi lyckas med allt! Vi kommer uppdatera löpande.

16 april 2023, 7/11 av styrelsen. Nacka, Stockholm.

Fler nyheter


Stipendier, ansökningsperioden förskjutas till 15 maj 2023!

Medel ur stiftelsen ”Kvinnliga Läkares Förenings Stiftelse” (Tidigare känd som Kvinnliga Läkares Klubbs Hjälpfond) kan sökas av kvinnliga läkare. Nedan följer mer information samt länk till ansökningsblankett. OBS våren 2023…


Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Nyheter
Ny Styrelse & planering av Verksamhetsåret 2023/2024