Hoppa till innehåll

Nyheter

Oro på Östra Sjukhuset - GT 13/4

Tältet på Östra Sjukhuset i Göteborg brister i patiensäkerhet. Det upplever i alla fall många av de kolleger som kontaktar huvudskyddsombudet Ingrid Stubelius.

Konstituerande styrelsemöte 31/3

Den 31 mars kl 13.15 håller VGLF sitt första styrelsemöte efter att den nya styrelsen valts vid fullmäktige 19 mars. Nedan finns alla aktuella handlingar.

Information VGLFs medlemmar 200313 

Coronaviruset, covid-19, är sedan 1 februari 2020 klassat som en allmänfarlig sjukdom enligt smittskyddslagen och i enlighet med vissa kollektivavtal. Den 11 mars deklarerade WHO att covid-19 nu är en pandemi. Situationen förändras dag för dag och riktlinjer uppdateras löpande. I dagsläget …

VGLF Fullmäktige 2020

Till följd av den aktuella situationen kommer Fullmäktige hållas digitalt. Deltagandet sker genom Zoom Communication. Information och zoomlänken skickas till alla anmälda via mail!

Vilken sektion tillhör du?

Det är viktigt både för dig som medlem och för VGLF att du är registrerad på rätt sektion. Nu kan du själv se till att dina uppgifter stämmer.

Årsmöten 2020

Alla sektioner håller sina årsmöten i januari. Årsmöteshandlingar hittar du under respektive sektion. Väl mött!

VGLF:s fullmäktige valde första ordinarie styrelsen

Ett drygt trettiotal fullmäktigedelegater sammanstrålade 19 mars i Göteborg för VGLF:s första fullmäktige. Under kvällen välkomnades Skaraborgs läkarförening in i VGLF och den första ordinarie styrelsen valdes.

Skaraborgs läkarförening har gått med i VGLF

Vid VGLF:s fullmäktige 19 mars välkomnades Skaraborgs läkarförening in i VGLF. Våra stadgar ändrades, så att det nu också finns en Sektion SkaS – för läkare anställda vid Skaraborgs sjukhus. Medlemmar från Skaraborgs läkarförening, som inte har SkaS som arbetsplats,  …