fbpx
Hoppa till innehåll

Medlemsrådgivningen är stängd 20-21 oktober. Du hittar svar på vanliga frågor i Råd och stöd.

Välkommen till Västra Götalands läkarförening

Västra Götalands läkarförening är Läkarförbundets lokala organisation i Västra Götaland. Vi har ungefär 6 000 medlemmar vilka är uppdelade i sektioner utifrån tjänsteställe. Sektionerna driver det fackliga arbetet inom sin/sina förvaltningar med fokus på de frågor som är viktigast där, medan VGLF-styrelsen tar ansvar för ekonomi, kansli och regionövergripande frågor.

Genom att 2019 bilda en gemensam större lokalorganisation inom Västra Götaland, är organisationen i dag en starkare facklig motpart som på ett bättre sätt matchar arbetsgivarna. Därmed kan vi också på ett ännu bättre sätt tillvarata medlemmarnas intressen.

Här på VGLF:s sidor kan man ta del av allt ifrån aktuella avtal till medlemsbrev och presslänkar där företrädare för föreningen uttalat sig i olika frågor.

Välkommen!

Nyheter

Ett steg mot hälsosammare scheman för läkare

Läkarförbundet ska arbeta för att ställa samman och tillgängliggöra kunskap om hälsosam schemaläggning för läkare. Det blev följden av en motion som Västra Götalands läkarförening lade på Läkarförbundets fullmäktige som hälls i förra veckan. Läkartidningen intervjuade sektion SU:s Ingrid Stubelius …

Kallelse extra VGLF FUM

Västra Götalands läkarförenings fullmäktige kallas till extrainsatt möte. Vid mötet kommer årsredovisning för 2020 att hanteras samt beslut om ansvarsfrihet för styrelsen för 2020. Kallelsen har även skickats ut via mail till de till de delegater som deltog i vårens …

På gång

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar

Bli medlem i oktober – vi bjuder på medlemskapet i tre månader!