Hoppa till innehåll

Nyheter

eHälsoläkarnas tre ståndpunkter

I samband med 2023 års sista medlemsmöte diskuterade och presenterade föreningen tre ståndpunkter som sammanfattar vad vi i föreningen arbetar för.

eHälsoläkarföreningen ordna en ST-utbildning på Vitalis

Utbildningen sker heldag onsdagen 24 maj och syftet är att ST-läkare ska få insikter i transformation av vården och den nya läkarrollen, relevanta nya teknologier för framtidens vård och ta del av ett nätverk av andra läkare som driver förändring …

eHälsoläkarna på Vitalis 2022

Välkomna att delta i "Av kliniker, för kliniker", en uppföljning av förra årets uppskattade inslag ”Digitala Konsultationen”, onsdagen 18/5 kl 8.30-11.55.

Välkomnar ny styrelse!

I samband med det digitala årsmötet 14 maj valde eHälsoläkarföreningen en ny styrelse. Nasim Farrokhnia (Mindler) fick förnyat förtroende som ordförande och Anders Sylvan (Svenskt Ambulansflyg) valdes till vice ordförande.

Nationell plattform för hälsodata

Föreningens första policydokument antogs av styrelsen 20 januari 2020, efter gediget förarbete av en arbetsgrupp med efterföljande remissrunda bland föreningens medlemmar. I dokumentet pekar vi på behovet att utveckla en gemensam nationell plattform för hälsodata, där svenska staten bör ta …