Hoppa till innehåll

Just nu så har vi tekniska problem och vissa medlemmar har svårt att komma in på Min sida. Vi arbetar på att lösa problemet så snart som möjligt.

Svensk förening för pediatrisk radiologi, SFPR

Föreningen är en sammanslutning av medlemmar i Svensk Förening för Medicinsk Radiologi med speciellt intresse för pediatrisk radiologi. Dess syfte är att verka för barnradiologins utveckling och företräda dess intressen i vetenskapliga och fackliga sammanhang. Föreningen anordnar vidareutbildningskurser och utgör remissinstans.

Fallpresentationstävling för ST-läkare

Bo Jacobssons minnesfond och Svensk Förening för Pediatrisk Radiologi utlyser ett stipendium på 8000 kr till bästa barnfallpresentation vid Röntgenveckan i Örebro, onsdagen den 18 september 2024. Presentationen, som riktar sig till både specialister och ST-läkare, kan omfatta såväl vardagliga som mer kuriosabetonade fall och bör ta 8 minuter.

Anmäl ditt deltagande (titel kan skickas in senare) till Pär Wingren, sekreterare i SFPR, senast 15 juni 2024. Mail: par.wingren@skane.se

Sena anmälningar kan ev accepteras, hör av dig med förfrågan. 

 

Vinnaren av 2023 års fallpresentationstävling: Jens Hultcrantz från Barnradiologen, Karolinska längst till höger. I mitten Francisco Sanchez Montiel också  från Barnradiologen, Karolinska och till vänster Jesper Ek från NUS / Umeå. 

Vill Du bli medlem?

Medlemskap erhålles genom att sätta in årsavgiften 100 kr på föreningens plusgiro 86 33 86-9 varpå man förs in i medlemsregistret.På blanketten skall följande uppgifter finnas:
Namn
Arbetsplats
Adress
E-postadress

Skicka samtidigt ett mail till  jan.svoboda@regionstockholm.se så får du bekräftelse på ditt medlemskap och kommer med i vår medlemsförteckning. Då kommer du att få information via mail framgent.



 Ansvarig för innehållet på Svensk Förening för Pediatrisk Radiologis hemsida: 

Jan Svoboda, Astrid Lindgrens barnsjukhus, Stockholm, jan.svoboda@regionstockholm.se 

Linda Allgardsson, Norrlands universitetssjukhus, Umeå, linda.allgardsson@vll.se 

Synpunkter på hemsidans innehåll och utformning emottages gärna!

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare