Hoppa till innehåll

Just nu så har vi tekniska problem och vissa medlemmar har svårt att komma in på Min sida. Vi arbetar på att lösa problemet så snart som möjligt.

Nyheter
Nytt medlemsregister!

Nytt medlemsregister!

Nyhet

Gott nytt år! Nu är vårt medlemsregister överflyttat till SLF:s regi och det innebär att även du som tidigare varit medlem hos oss behöver nyregistrerade dig för att fortsätta vara medlem. Bakgrunden till detta är att SLF kräver personnummer för identifiering vilket vi inte gjort. Undantaget för nyregistrering är ni som blivit medlem senaste året och vid ansökan lämnat personnummer, ni finns redan i det nya registret. Är ni osäkra så logga in på mina sidor här på SLF.se (med bank-id) och kontrollera ert medlemsskap.

Länk till medlemsansökan

Vid frågor kontakta oss.


Fler nyheter


EDiR Örebro

Den 16 september kan du skriva EDiR i Örebro, i samband med Röntgenveckan. Ta chansen och anmäl dig senast den 19 juni! Anmäl dig här.


Nominera till hedersmedlem

Enligt våra stadgar så  kan årsmötet på styrelsens förslag  till hedersmedlem i föreningen utse en svensk eller utländsk person vars insatser varit av utomordentlig betydelse för utvecklingen inom medicinsk radiologi…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare