Hoppa till innehåll
Nyheter
Årsmöte! Möteslänk

Årsmöte! Möteslänk

Nyhet

Kära medlemmar i SFRM!

Nästa vecka är årsmötet under Rehabveckan.

Här kommer länk till årsmötet 26 maj, 16.05-17.00

https://lu-se.zoom.us/j/66436870375

Dokument att ta del av inför årsmötet finns att ladda ner. Vi uppmuntrar er också att sätta er in i frågan rörande ansluting till SLS.

Kallelse
Verksamhetsberättelse
Stadgeförändringar

Anslutning till SLS
I samband med årsmötet 2020 bordlades frågan om anslutning till Svenska Läkaresällskapet som medlemsförening. Företrädesvis då det rådde oklarheter kring vilka konsekvenser det skulle medföra samt då få medlemmar närvarade. Denna fråga kommer att behandlas på årsmötet 2021. Vi uppmuntrar medlemmar att sätta sig in i frågan och bifogar nedan information från SLS.

Fördelar med att bli medlemsförening här
Infobrev som skickats ut finns här
Se särskilt det första infobrevet


Fler nyheter


Utdelade stipendier från Läkarförbundets forskningsfond 2021

Sophia Nosko, specialistläkare anestesi och intensivvård på Thoraxanestesin, Universitetssjukhuset Örebro och Cecilia Arfwedson, biträdande överläkare, anestesi och intensivvårdsläkare på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge har beviljats stipendium på 30 000 kronor vardera från Läkarförbundets forskningsfond 2021.
Nyheter

Brister i regeringsförklaringen

Andelen av befolkningen med fast läkare minskar. Utvecklingen går bakåt. Omställningen till nära vård prioriteras inte. Rätten till fast läkare har tidigare utlovats. Idag var statsministerns löfte att antalet skulle öka. Det måste vara slut på fina ord - det …
Nyheter

Ledarskaps-ST och Läkarförbundets handledarpris på Studierektorskonferensen

Två gånger per år bjuder Läkarförbundet in alla studierektorer i förbundets studierektorsnätverk till konferens. Konferensen leds av Madeleine Liljegren, ordförande i Läkarförbundets Utbildnings- och forskningsråd (UFO). Syftet med Studierektorskonferensen är att sprida information, diskutera aktuella angelägenheter och ger tillfälle till …
Nyheter
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar