Hoppa till innehåll

Nyheter

Pensionsinformation

Den 6 februari hölls en välbesökt pensionsinformation för landstingsanställda på Sveriges läkarförbund. Klicka på rubriken för att komma till de bilder som Eva Wistrand från KPA- pension visade på mötet.

Medlemsavier

Sveriges Läkarförbund har i dagarna skickat ut medlemsavier för januari och februari. Vi vill uppmärksamma dig på att avin i februari avser två månader och från mars månad ska varje månad aviseras för sig. Man har också lagt på en …

Fondmedel

Stockholms läkarförenings understödsfond delar ut följande fondmedel: Penningunderstöd till behövande läkare som är medlemmar i föreningen och framlidna läkares anhöriga. Till egenhändigt skriven ansökan skall bifogas kopia av självdeklaration samt övriga handlingar som den sökanden önskar åberopa, samt ett intyg …

Inbjudan till föreläsning

Välkommen på en gratis föreläsning med den brittiske läkaren Dr Rangan Chatterjee, aktuell i Sverige med den internationellt bästsäljande boken Hälsobalansen.

Julöppet

Kansliet har öppet i mellandagarna men med begränsad bemanning. Vid akuta frågor ring Anja Beijar, 0708 49 48 12. Förbundet medlemsrådgivning har öppet 2-4 januari 09.00-11.00. Från 7 januari 2019 öppet som vanligt 09.00-17.00.

Ordförandens Julbrev

2018 har varit ett mycket ansträngt år för oss läkare med bland annat sämre landstingsekonomi och en fortsatt oro i schemaläggningsfrågan.

Vi tar avstånd från alla typer av diskriminering

Vi från Stockholms läkarförening tar mycket klart avstånd från alla typer av diskriminering. Vi har ett mycket tydligt ställningstagande mot antisemitism, islamofobi och alla former av diskriminering. Vi har också en klar ståndpunkt i Metoo-frågan.