fbpx

Hemsidan ligger nu under SLF då de erbjudit hemsidelösningen som en gratistjänst tillsammans med att de hjälper till med SWESEMs medlemsregister. Vi har tidigare betalat en hel del för hemsidan och haft problem med ”cyberattacker” och behövt köpa tillägstjänster. Sidan har också varit svåradministrerad och kundtjänst har legat i Indien. Därav ser vi som jobbar med sidan många fördelar med att ha flyttat till SLF.

Vi har förståelse för att sidan nu ser annorlunda ut och det kan ta lite tid innan man har vant sig vid den nya strukturen. Klicka gärna runt och skicka ett mail till u.t. om du har noterat felaktigheter eller har andra förslag.

Nuvarande problem som vi arbetar med:

 • Bloggen: Vi måste hitta en ny lösning på bloggen då den ligger på den gamla sidan. Vi kommer i första hand leta efter en ny blogtjänst för att kunna lägga upp nya blogginlägg och sedan börja överföra gamla blogginlägg.
  • På gång 10/6: Planen nu är att återuppliva någon av våra äldre bloggadresser. 
 • Vissa dokument har i sambandet med lanseringen blivit fellänkade till SLFs testmiljö. Om du råkar på ett dokument som du inte kan komma åt då det kräver inloggningsuppgifter skicka ett mail till mig så fixar jag länken.

Lösta problem:

 • Sidan: Sidan flyttades över igår 30/5, det är fortfarande så att man ibland kan komma till den gamla sidan. Till på måndag (3/6) räknar vi med att sidan kommer vara stabil.
  • Löst: 3/6, 19.30. Sidan verkar nu vara stabil.
 • Utbildningsmaterial: Vissa av pdf dokumenten var fellänkade men det ska nu vara ordnat.
  • Löst: 3/6, 19.30.
 • E-post: Funktionsmejl såsom ”info@swesem.org” fungerar inte, vi tror att det kommer att fungera inom de närmsta dagarna.
  • Löst: 4/6, 23.00. Samtliga funktionsmail på hemsidan ska nu fungera.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.