Hoppa till innehåll

Vänligen notera att vår medlemsservice och medlemsrådgivning kommer att vara otillgängliga från onsdag den 8:e maj kl. 12:00 till måndag den 13:e maj kl. 09:00 på grund av helgdagar. Tack för er förståelse.

Info om nya hemsidan *uppdaterad 10/6*

Vi har nu lanserat nya hemsidan, vi arbetar med att allt ska fungera som det ska.

Nyhet

Hemsidan ligger nu under SLF då de erbjudit hemsidelösningen som en gratistjänst tillsammans med att de hjälper till med SWESEMs medlemsregister. Vi har tidigare betalat en hel del för hemsidan och haft problem med ”cyberattacker” och behövt köpa tillägstjänster. Sidan har också varit svåradministrerad och kundtjänst har legat i Indien. Därav ser vi som jobbar med sidan många fördelar med att ha flyttat till SLF.

Vi har förståelse för att sidan nu ser annorlunda ut och det kan ta lite tid innan man har vant sig vid den nya strukturen. Klicka gärna runt och skicka ett mail till u.t. om du har noterat felaktigheter eller har andra förslag.

 

Nuvarande problem som vi arbetar med:

  • Bloggen: Vi måste hitta en ny lösning på bloggen då den ligger på den gamla sidan. Vi kommer i första hand leta efter en ny blogtjänst för att kunna lägga upp nya blogginlägg och sedan börja överföra gamla blogginlägg.
    • På gång 10/6: Planen nu är att återuppliva någon av våra äldre bloggadresser. 

Lösta problem:

  • Sidan: Sidan flyttades över igår 30/5, det är fortfarande så att man ibland kan komma till den gamla sidan. Till på måndag (3/6) räknar vi med att sidan kommer vara stabil.
    • Löst: 3/6, 19.30. Sidan verkar nu vara stabil.
  • Löst: 3/6, 19.30.
  • Löst: 4/6, 23.00. Samtliga funktionsmail på hemsidan ska nu fungera.

Fler nyheter


Procedures course 2024

Den 8/9 oktober erbjuder SWESEM en procedurkurs där du kan öva urakuta procedurer på kadaver.
SWESEM

Årsmöte 2024

21 mars 2024 kl. 11.00 - 12.00 är det dags för SWESEMs årsmöte där vi går igenom året som varit och väljer en ny styrelse som skall föra SWESEM framåt…
SWESEM

Årsmöte 2023

1 juni 2023 kl. 16.00 - 17.00 är det dags för SWESEMs årsmöte där vi går igenom året som varit och väljer en ny styrelse som skall föra SWESEM framåt…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare