fbpx
Hoppa till innehåll

Just nu bygger vi om i Läkarförbundets webbnätverk vilket kan göra att vissa sidor ser lite märkliga ut. Vid frågor eller synpunkter, kontakta webbsupport@slf.se.

Utbildning

SWESEM arbetar kontinuerligt för att främja utbildning av akutläkare. Det handlar förstås om att ta fram rekommendationer och verktyg för att kunna erbjuda en bra ST-utbildning men också säkerställa fortbildning för specialister i akutsjukvård. SWESEM vill att akutsjukvård kommer ges på samtliga grundutbildningar inom kort och att AT-/BT-läkare får en bra introduktion och handledning på sina placeringar inom akutsjukvård.

Årets vinnare av Pedagogiska Priset - 2019

Peter Glans arbetar som studierektor i Örebro. Peter tilldelades det pedagogiska priset 2019 under SWEETs för utformandet av ST-utbildningen i Örebro. Han arbetar också nationellt i utbildningsutskottet och är med i specialisttentamensgruppen.

Pedagogiska priset

Inför nationella mötet, SWEETs, kan man nominera personer som särskilt utmärkt sig genom framstående insatser i utbildningen. Nomineringarna granskas av en jury sammansatt av sammankallande för utbildningsutskottet.

Tidigare vinnare:

2016 – Nicolina Carlsson, Lund

2015 – Pia Malmquist, Stockholm

2014 – Fredrik Granholm, Sundsvall

2010 – Patrik Söderberg, Stockholm

2009 – Anders Eriksson, Stockholm

2008 – Eric Dryver, Lund

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar