fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Övergripande uppdrag

SWESEMs nätverksmöten är nationella fora för utbyte av erfarenheter inom akutsjukvård. Sammanträden äger rum två gånger årligen, oftast samordnat med samtliga delar som utgörs av Forsknings-, Chefs-, och Utbildningsnätverket. Utbildningsansvariga och studierektorer, men även utbildningsintresserade är välkomna till utbildningsnätverket. Chefsnätverket omfattar chefer inom akutsjukvård. Forskningsnätverket samlar de som forskar inom akutsjukvård. Nätverksträffarna anordnas tillsammans med lokal värd men programmet sätts av nätverken/sammankallande i samarbete med SWESEMs styrelse.

Specifika uppdrag

Utbildningsnätverket baserar sitt arbete på utbildningsutskottets målbeskrivning och utbildningsmaterial. Vi driver utbildningsfrågor, samordnar akutsjukvårdskompetensen nationellt, inspirerar varandra och delar erfarenheter och material.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem