fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Till stöd för utbildning och som förberedelse för examinatorer finns material på hemsidan som beskriver kompetensområdet, formulär för medsittning, utrustningslistor för medicinsk utrustning som behövs och förslag på modeller för att kunna träna färdigt inom kompetensområdet. För att bli certifierad examinator ska man vara specialist i Akutsjukvård. Utbildningsutskottet förordar att läkare som önskar att bli en certifierad examinator själv har gått upp i minst en deltentamen för att öka förståelse för examenssituationen. Läkare som blir certifierade examinatorer får tillgång till specialisttentamens material och kan således inte därefter gå upp i specialisttentamen.

Nedan hittar du länkar till dokument om hur specialisttentamen går till för både examinator och läkare som examineras. Mejla om du vill få kontaktuppgifter till godkänd examinator.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.