fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

Till stöd för utbildning och som förberedelse för examinatorer finns material på hemsidan som beskriver kompetensområdet, formulär för medsittning, utrustningslistor för medicinsk utrustning som behövs och förslag på modeller för att kunna träna färdigt inom kompetensområdet. För att bli certifierad examinator ska man vara specialist i Akutsjukvård. Utbildningsutskottet förordar att läkare som önskar att bli en certifierad examinator själv har gått upp i minst en deltentamen för att öka förståelse för examenssituationen. Läkare som blir certifierade examinatorer får tillgång till specialisttentamens material och kan således inte därefter gå upp i specialisttentamen.

Nedan hittar du länkar till dokument om hur specialisttentamen går till för både examinator och läkare som examineras. Mejla om du vill få kontaktuppgifter till godkänd examinator.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.