fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Det nordiska samarbetet ledde fram till ett gemensamt spår under EuSEMs kongress i Glasgow 2018. Temat var Smart IT and quality registries. NordFEMs arbete inriktas annars på att hålla kontaktvägarna mellan de nationella föreningarna öppna och underlätta informationsspridning. Det finns en kontaktperson från varje land och vid internationella konferenser ordnas sammankomster för att diskutera och stödja utvecklingen i de nordiska länderna. Anna Allberg är SWESEMs kontaktperson och Katrin Hruska är sammankallande för nätverket.

Dansk Selskab for Akutmedicin (DASEM) 

Norsk Sellskap for Akuttmedisin (NORSEM)

Suomen akuuttilääketieteen yhdistys (Finland)

Swedish Society for Emergency Medicine (SWESEM)

Icelandic Society for Emergency Medicine (ISEM)

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem