fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Styrelsemöte ZOOM Januari -21

Kvällsmöte med styrelsen, sista mötet med gamla styrelsen. Nästa möte blir årsmötet och därefter konstituerande styrelsemöte dagen efter.

Styrelsemöte, 21 Januari

Nytt styrelsemöte, i vanliga fall brukar vi träffas i Stockholm men av anledning av Coronan blev även detta möte via ZOOM.

Styrelsemöte dag 1

Styrelsemöte pågår under två dagar genom zoom, många punkter ligger på listan.

En höst med Corona

Coronan fortsätter och har nu tagit ett nytt grepp om Sverige och omvärlden. Tyvärr påverkar detta också arbetet i styrelsen. Kommande internat som skulle hållas i nästa vecka får vi nu tyvärr genomföra digitalt. Det är inte optimalt som de …

Senaste månaden

Lite nyheter från akutläkarsverige och arbetet i styrelsen.

Säker Trauma

Philipp Martin har varit SWESEMs representant i LÖF projektet "Säker Trauma".

Covid -19 - Videoförläsning från Linköping

Akutkliniken i Linköping kommer att hålla i ett nationellt SWESEM möte via videolänk den 20/5 där vi vill vara mötesplats för alla ni där ute och diskutera temat (trumvirvel!): Akutsjukvård under COVID-19 pandemin.

SWEETs online

Linköping har ordnat med flera föreläsningar som var förberedda till SWEETs20 och kommer sända via ZOOM under morgondagen!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem