Hoppa till innehåll

Vår medlemsrådgivning och medlemsservice håller stängt fredag 21/6. Glad midsommar!

Nyheter

Endagsmöte

Ungefär halva styrelsen lyckades komma till Stockholm och Södersjukhuset och flera anslöt via länk. Vi såg över sammansättningen av de olika utskotten. Vi såg över ett utkast angående akutläkares möjlighet till kliniska ansvarsområden. SWEETs planeringen är igång och organisationsgruppen presenterade …

Styrelsemöte ZOOM Januari -21

Kvällsmöte med styrelsen, sista mötet med gamla styrelsen. Nästa möte blir årsmötet och därefter konstituerande styrelsemöte dagen efter.

Styrelsemöte, 21 Januari

Nytt styrelsemöte, i vanliga fall brukar vi träffas i Stockholm men av anledning av Coronan blev även detta möte via ZOOM.

Styrelsemöte dag 1

Styrelsemöte pågår under två dagar genom zoom, många punkter ligger på listan.

En höst med Corona

Coronan fortsätter och har nu tagit ett nytt grepp om Sverige och omvärlden. Tyvärr påverkar detta också arbetet i styrelsen. Kommande internat som skulle hållas i nästa vecka får vi nu tyvärr genomföra digitalt. Det är inte optimalt som de …

Senaste månaden

Lite nyheter från akutläkarsverige och arbetet i styrelsen.

Säker Trauma

Philipp Martin har varit SWESEMs representant i LÖF projektet "Säker Trauma".

Covid -19 - Videoförläsning från Linköping

Akutkliniken i Linköping kommer att hålla i ett nationellt SWESEM möte via videolänk den 20/5 där vi vill vara mötesplats för alla ni där ute och diskutera temat (trumvirvel!): Akutsjukvård under COVID-19 pandemin.