fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

De vanliga rutinpunkterna avhandlades. I övrigt har vi i styrelsen beslutat om att anlita MeetAgain (som hjälpt oss med SWEETs) för administrativt stöd. Riktlinjer för användning av denna tjänst har godkänts och ligger också här på hemsidan. Vi har funderat på om SWESEM skulle kunna ta fram en app. där man kan samla t.ex. beslutsstöd, loggbok, rutiner os.v., mer information kommer senare under året. Jag tog upp att hemsidan behöver vara aktuell och Johanna kommer att hjälpa mig med detta när hon fått inloggningsuppgifter. FoU ska ta frågan angående en medlemsenkät som vi tänker att vi ska skicka ut en gång årligen. Nästa SWESEM möte är vår månatliga avstämning redan nästa vecka, sedan är det årsstämma och konstituerande styrelsemöte. Alla medlemmar ska ha fått kallelse via mejl.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem