fbpx
Hoppa till innehåll

Medlemsrådgivningen är stängd 20-21 oktober. Du hittar svar på vanliga frågor i Råd och stöd.

Styrelsemöte, 21 Januari

Nytt styrelsemöte, i vanliga fall brukar vi träffas i Stockholm men av anledning av Coronan blev även detta möte via ZOOM.

Nyhet

De vanliga rutinpunkterna avhandlades. I övrigt har vi i styrelsen beslutat om att anlita MeetAgain (som hjälpt oss med SWEETs) för administrativt stöd. Riktlinjer för användning av denna tjänst har godkänts och ligger också här på hemsidan. Vi har funderat på om SWESEM skulle kunna ta fram en app. där man kan samla t.ex. beslutsstöd, loggbok, rutiner os.v., mer information kommer senare under året. Jag tog upp att hemsidan behöver vara aktuell och Johanna kommer att hjälpa mig med detta när hon fått inloggningsuppgifter. FoU ska ta frågan angående en medlemsenkät som vi tänker att vi ska skicka ut en gång årligen. Nästa SWESEM möte är vår månatliga avstämning redan nästa vecka, sedan är det årsstämma och konstituerande styrelsemöte. Alla medlemmar ska ha fått kallelse via mejl.


Fler nyheter


Endagsmöte

Ungefär halva styrelsen lyckades komma till Stockholm och Södersjukhuset och flera anslöt via länk. Vi såg över sammansättningen av de olika utskotten. Vi såg över ett utkast angående akutläkares möjlighet till kliniska ansvarsområden. SWEETs planeringen är igång och organisationsgruppen presenterade …

Styrelsemöte ZOOM Januari -21

Kvällsmöte med styrelsen, sista mötet med gamla styrelsen. Nästa möte blir årsmötet och därefter konstituerande styrelsemöte dagen efter.

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar

Bli medlem i oktober – vi bjuder på medlemskapet i tre månader!