fbpx
Hoppa till innehåll

Fredagen den 15 oktober har Medlemsrådgivningen stängt. I Råd och stöd  hittar du svar på vanliga frågor.

Styrelsemöte dag 2

Vi fortsatte vårt digitala styrelsemöte idag med nya krafter!

Nyhet

Hilda har uppdaterat dokument om remissvar, för er som får förfrågan om att hjälpa till att svara på en remiss för SWESEM så är detta ett bra dokument att titta på. Lisa pratar om sitt arbete inom NPO (Nationella Programområden) och SVAR (Svenska Akutvårdsregistret). SWSEMs ekonomi har vi diskuterat, vi planerar att presentera en ny ekonomisk prioriteringsordning inför årsmötet. Utbilnindsutskottet har fått i uppdrag att se över SWESEMs rekommendationer avseende tilläggsspecialisering, dubbelspecialisering samt revidera core curriculum. Vi ser en stor vikt av att nyutbildade akutläkare uppnår en nationell och internationell standard.

Mycket mycket mer punkter har varit uppe.


Fler nyheter


Endagsmöte

Ungefär halva styrelsen lyckades komma till Stockholm och Södersjukhuset och flera anslöt via länk. Vi såg över sammansättningen av de olika utskotten. Vi såg över ett utkast angående akutläkares möjlighet till kliniska ansvarsområden. SWEETs planeringen är igång och organisationsgruppen presenterade …

Styrelsemöte ZOOM Januari -21

Kvällsmöte med styrelsen, sista mötet med gamla styrelsen. Nästa möte blir årsmötet och därefter konstituerande styrelsemöte dagen efter.

Styrelsemöte, 21 Januari

Nytt styrelsemöte, i vanliga fall brukar vi träffas i Stockholm men av anledning av Coronan blev även detta möte via ZOOM.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar

Bli medlem i oktober – vi bjuder på medlemskapet i tre månader!