fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Hilda har uppdaterat dokument om remissvar, för er som får förfrågan om att hjälpa till att svara på en remiss för SWESEM så är detta ett bra dokument att titta på. Lisa pratar om sitt arbete inom NPO (Nationella Programområden) och SVAR (Svenska Akutvårdsregistret). SWSEMs ekonomi har vi diskuterat, vi planerar att presentera en ny ekonomisk prioriteringsordning inför årsmötet. Utbilnindsutskottet har fått i uppdrag att se över SWESEMs rekommendationer avseende tilläggsspecialisering, dubbelspecialisering samt revidera core curriculum. Vi ser en stor vikt av att nyutbildade akutläkare uppnår en nationell och internationell standard.

Mycket mycket mer punkter har varit uppe.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem