Hoppa till innehåll

Novemberinternat 8/11

Fysiskt möte i Norrköping där vi också hade ett par ledamöter via länk. Som vanligt en hel del saker på agendan.
Nyhet

Fysiskt möte i Norrköping där vi också hade ett par ledamöter via länk. Som vanligt en hel del saker på agendan. SWEETs gruppen fick presentera sitt arbete med SWEETs, ett preliminärt program har tagit form och förhoppningsvis kan vi öppna anmälan inom ett par veckor. Äntligen är SWEETs tillbaka!

Vi har kontakt med andra specialistföreningar och till mötet var representant från Svensk Kirurgisk Förening inbjuden och vi diskutera möjliga samarbeten framöver. Vi har också kontakt med Svensk Handkirurgisk Förening och hoppas även där kunna hitta bra samarbeten i framtiden.

Vi gick igenom utskotten inom SWESEM och vad som har gjorts det senaste året och vad som förväntas att de ska göra nästkommande år.

Flera arbeten med olika dokument pågår. Framförallt pågår ett stort arbete med att revidera Core Curriculum och Philipp från utbildningsutskottet presenterade ett utkast. Vi godkände också ett dokument angående fokusområden inom akutsjukvård, ladda ner här!

Vi återkommer snart med mer information angående SWEETs, nästa möte för styrelsen är första torsdagen i december.


Fler nyheter


Senaste nytt

Hösten är här och SWEETs kunde gå av stapeln som planerat i september! Väldigt trevligt att kunna träffas fysiskt och jag tror många som var där uppskattade att få se…

Extrainsatt årsmöte, 220915, kl 15:30

Med anledning av att styrelsen vill att medlemmarna tar ställning till en proposition med förslag om att SWESEM ska ansöka om att bli medlem i Svenska Läkaresällskapet vill vi bjuda…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare