Hoppa till innehåll

Vår medlemsrådgivning och medlemsservice håller stängt fredag 21/6. Glad midsommar!

Novemberinternat 8/11

Fysiskt möte i Norrköping där vi också hade ett par ledamöter via länk. Som vanligt en hel del saker på agendan.
Nyhet

Fysiskt möte i Norrköping där vi också hade ett par ledamöter via länk. Som vanligt en hel del saker på agendan. SWEETs gruppen fick presentera sitt arbete med SWEETs, ett preliminärt program har tagit form och förhoppningsvis kan vi öppna anmälan inom ett par veckor. Äntligen är SWEETs tillbaka!

Vi har kontakt med andra specialistföreningar och till mötet var representant från Svensk Kirurgisk Förening inbjuden och vi diskutera möjliga samarbeten framöver. Vi har också kontakt med Svensk Handkirurgisk Förening och hoppas även där kunna hitta bra samarbeten i framtiden.

Vi gick igenom utskotten inom SWESEM och vad som har gjorts det senaste året och vad som förväntas att de ska göra nästkommande år.

Flera arbeten med olika dokument pågår. Framförallt pågår ett stort arbete med att revidera Core Curriculum och Philipp från utbildningsutskottet presenterade ett utkast. Vi godkände också ett dokument angående fokusområden inom akutsjukvård, ladda ner här!

Vi återkommer snart med mer information angående SWEETs, nästa möte för styrelsen är första torsdagen i december.


Fler nyheter


Procedures course 2024

Den 8/9 oktober erbjuder SWESEM en procedurkurs där du kan öva urakuta procedurer på kadaver.
SWESEM

Årsmöte 2024

21 mars 2024 kl. 11.00 - 12.00 är det dags för SWESEMs årsmöte där vi går igenom året som varit och väljer en ny styrelse som skall föra SWESEM framåt…
SWESEM

Årsmöte 2023

1 juni 2023 kl. 16.00 - 17.00 är det dags för SWESEMs årsmöte där vi går igenom året som varit och väljer en ny styrelse som skall föra SWESEM framåt…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare