fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info Under Kristi himmelsfärd (12-14 maj) har vi avvikande öppettider. Här hittar du alla aktuella öppettider.

Mötet öppnades och vi började med att  var och en av oss har fått presentera vad vi gjort det gånga året och vad vi önskar att göra under nästa år. Trots Covid året framkommer att en hel del arbete har gjort. Tyvärr gick mycket arbete till att arrangera ett SWEETs som till slut behövdes ställas in då Covidsituationen förändrades ganska ordentligt veckan innan och vi fick hålla flera snabbt påkallade mötet för att besluta hur vi skulle gå vidare. Remsser har svarats på. Philipp har hållit Luftvägskurs. Hilda modererade LT-patiensäkerhetsdag. Arin och Nicholas skrev en debattartikel i DN om totalförsvar och katastrof. Flera ledamöten sitter också i andra grupper och utskott där olika arbeten pågår, Lisa Kurland är bland annat i gruppen NPO Akut Vård.

Just nu pågår en diskussion om ett dokument som tagits fram av Johanna Berg och Nicholas Aujalay efter att vi tidigare haft workshop om SWESEMs vision. Sammantaget är styrelsen mycket nöjda med dokumentet och vi hoppas snart kunna presentera arbetet.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem