Hoppa till innehåll

Senaste nytt

Nyhet

Hösten är här och SWEETs kunde gå av stapeln som planerat i september! Väldigt trevligt att kunna träffas fysiskt och jag tror många som var där uppskattade att få se och träffa sina kollegor från övriga Sverige. En extra årsstämma hölls där vi röstade för att ansöka om att bli medlemsförening i SLS. Efter SWEETs har styrelsen haft ett endagsmöte via ZOOM (planerat sedan tidigare), olika frågor togs upp där det kanske mest intressanta är arbetet med en ny Core Curriculum som vi i nuläget planerar att presentera vid nästa SWEETs.

Riktlinjeutskottet har påbörjat sitt arbete som också presenterades under SWEETs, vi återkommer med mer information och kommer höra av oss till olika personer som vi önskar hjälp av. Vi är också väldigt tacksamma om det är någon som kanske arbetar med någon riktlinje lokalt hör av sig, det går bra att mejla till mig.

Vi har nu börjat att lägga upp protokoll från våra styrelsemöten. Du som medlem i SWESEM kan hitta protokollen på vår hemsida under "Dokument>Styrelseprotokoll", du behöver vara inloggad med BankID mot SLF för att komma åt dokumenten.

Nästa möte för styrelsen är månatliga ZOOM möten och i November träffas vi för ett tvådagarsinternat.

  1. Foto: Charlotte Rückl
    Emil Eriksson
    Kassör

Fler nyheter


Procedures course 2024

Den 8/9 oktober erbjuder SWESEM en procedurkurs där du kan öva urakuta procedurer på kadaver.
SWESEM

Årsmöte 2024

21 mars 2024 kl. 11.00 - 12.00 är det dags för SWESEMs årsmöte där vi går igenom året som varit och väljer en ny styrelse som skall föra SWESEM framåt…
SWESEM

Årsmöte 2023

1 juni 2023 kl. 16.00 - 17.00 är det dags för SWESEMs årsmöte där vi går igenom året som varit och väljer en ny styrelse som skall föra SWESEM framåt…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare