fbpx
  • Årsavgiften kommer för er som även är medlemmar i SLF faktureras månadsvis i fortsättningen. Ingen fakturaavgift tillkommer om ni redan har e-faktura eller autogiro för SLF.
  • För våra medlemmar som väljer att inte vara medlemmar i SLF kommer ni också få månadsfakturor men kan, som vi har förstått det, betala hela årsavgiften (300kr) på en gång. Fakturaavgift tillkommer tyvärr på första fakturan.
  • Både april och maj månads avgift kommer på första fakturan.
  • Alla kan ansöka om e-faktura eller autogiro vilket därmed förenklar månadsfaktureringen.
  • Medlemmar som redan har betalat årsavgiften sedan januari 2019 behöver inte betala igen förrän januari 2020.
  • Alla nyregistreringar kommer fortsättningsvis ske via Svenska Läkarförbundet.

Vi ber er ha överseende med eventuella felaktigheter som uppstår under flytten och hör gärna av er till oss om ni har några frågor eller om det blivit något fel med medlemsregistering eller betalning på info@swesem.org

De personuppgifter som lagras i registret består av namn, mailadress, postadress, personnummer och yrke samt ev medlemsskap i SLF. Du har alltid rätt att få ta del av uppgifterna som registrerats. Läkarförbundets personuppgiftspolicy återfinns i sin helhet här. (https://slf.se/om-oss/personuppgiftspolicy/).

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.