fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info Under sommaren har vi förändrade öppettider, här hittar du aktuella öppettider 

  • Årsavgiften kommer för er som även är medlemmar i SLF faktureras månadsvis i fortsättningen. Ingen fakturaavgift tillkommer om ni redan har e-faktura eller autogiro för SLF.
  • För våra medlemmar som väljer att inte vara medlemmar i SLF kommer ni också få månadsfakturor men kan, som vi har förstått det, betala hela årsavgiften (300kr) på en gång. Fakturaavgift tillkommer tyvärr på första fakturan.
  • Både april och maj månads avgift kommer på första fakturan.
  • Alla kan ansöka om e-faktura eller autogiro vilket därmed förenklar månadsfaktureringen.
  • Medlemmar som redan har betalat årsavgiften sedan januari 2019 behöver inte betala igen förrän januari 2020.
  • Alla nyregistreringar kommer fortsättningsvis ske via Svenska Läkarförbundet.

Vi ber er ha överseende med eventuella felaktigheter som uppstår under flytten och hör gärna av er till oss om ni har några frågor eller om det blivit något fel med medlemsregistering eller betalning på info@swesem.org

De personuppgifter som lagras i registret består av namn, mailadress, postadress, personnummer och yrke samt ev medlemsskap i SLF. Du har alltid rätt att få ta del av uppgifterna som registrerats. Läkarförbundets personuppgiftspolicy återfinns i sin helhet här. (https://slf.se/om-oss/personuppgiftspolicy/).

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.