fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info Under sommaren har vi förändrade öppettider, här hittar du aktuella öppettider 

Alla utskott presenterade sitt pågående arbete där Utbildningsutskottet nu fokuserar mycket på revidering av utbildningsrekommendation av ST, arrangerar luftvägskurs i Malmö och vi lyfte att fler akutläkare certifieras i specialisttentamen. Kommunikationsutskottet har haft mycket att göra med bytet till nya hemsidan och flytten av medlemsregistret och därför har Bloggen inte prioriterats som tidigare, vi hoppas på många nya intressanta inlägg under hösten som kommer. Forskningsutskottet planerade för sitt kommande möte och önskar anordna en forskarskola och skapa mätbara mål inom akutsjukvårdsforskningen. Rapport från SWESEMs nätverksmöte, att nya medlemsnivåer röstades igenom på SLS fullmäktigemöte samt utvärdering av SWEETs19 och planering inför SWEETs20. Flera sektioner nystartade från SWEETs och Arbetsgrupp Gränssnitt kommer med ett förslag till styrelsen under hösten. Nu jobbar styrelsen på med de olika projekten och ses igen nästa gång i september. Har ni frågor eller funderingar kring styrelsens arbete så hör av er till info@swesem.org
Med önskan om en fin sommar till alla SWESEMs medlemmar!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.