Hoppa till innehåll

Vår medlemsservice, medlemsrådgivning och reception kommer att hålla stängt under påskhelgen från torsdag den 28 mars klockan 12.00 till tisdag den 2 april klockan 9.00.

SWESEM och Covid-19

Aktuellt avseende SWESEMs arbete och det aktuella utbrottet av Covid-19

Nyhet

Tisdag 17/3-20

Vi har nu släppt en hemsida där vi ska samla aktuell information om Covid-19. I nuläget saknas en del men vi jobbar vidare och ser till att den hålls uppdaterad.

Till sidan!

Lördag 14/3-20

Vi jobbar på att skapa en samlingssida med mycket information angående Covid -19, rutiner, PM, aktuell situation. Hoppas kunna ha något klart till efter helgen.

Fredag 13/3-20

Här samlar vi alla akutmottagningarnas pm och hur alla tänker och gör gällande misstänkta COVID19 patienter. Dela gärna denna länk till de ni känner och skicka gärna in nytt iom att rutinerna ändras. Maila allt till arin_81@hotmail.com

Till Dokumentet!

Torsdag 12/3-20

Linköping sände som planerat föreläsningar under förmiddagen vilket var väldigt uppskattat! Stor eloge till Linköping. Under eftermiddagen genomfördes också årsmötet, protokoll kommer senare. Konstituerande styrelsemöte hölls därefter på samma plattform. Kommunikationsutskottet har fått i uppdrag att försöka sammanställa rekommendationer avseende hantering av Covid -19 från olika nationella rekommendationer och publicera på hemsidan. Styrelsen följer vidare utvecklingen av Covid -19.

Onsdag 11/3-20

Kl 20.00 – Linköping ställer upp och streamar föreläsningar som skulle ha hållits under SWEETs imorgon. Läs mer här!

Kl 15.00 – Årsmötet kommer hållas som planerat på den digitala plattformen ZOOM, tryck här för information om mötet. Du som är medlem i SWESEM kommer under dagen få en inbjudan till mötet på den epost du registrerat när du anslöt dig till SWESEM.

Kl 14.30 – Flera av föreläsningarna som var tänkta att hållas på SWEETs kommer att livesändas under morgondagen (torsdag 12/3). Mer information angående detta kommer, följ gärna uppdateringar på Facebook där informationen kan komma först.

Kl 11.30 – Styrelsen har haft ett styrelsemöte över länk. Vi kommer under dagen arbeta på en i första hand digital lösning för att kunna hålla mötet som planerat imorgon. SWEETs organisationskomitte arbetar på att erbjuda digitala föreläsningar där bland annat livesändning på Facebook har genomförts. Följ SWEETs facebooksgrupp.

Tisdag 10/3-20

Misstänkt samhällsspridning i Region Stockholm och Västragötalands län gör att Folkhälsomyndigheten höjer risken för samhällsspridning till den högsta – mycket hög risk för samhällsspridning i Sverige. Styrelsen tar beslut om att ställa in SWEETs -20.

Det beslutas också om ett extra styrelsemöte under morgondagen (Onsdag 11/3-20) för att gå igenom och diskutera aktuella frågor och problem som upstått.

En viktig punkt att avhandla är hur det planerade årsmötet på Torsdag 12/3 ska genomföras.

Måndag 9/3-20

Beslut togs att genomföra SWEETs så länge inte situationen ändrats eller att Folkhälsomyndigheten avråder från sammankomster.

Fredag 6/3-20

Med anledning av att smittan spridits till Sverige  och fler fall konstaterats hölls ett extra Styrelsemöte. Vi enades om att följa läget och ha ytterliggare ett möte måndag 9/3-20.

Mediebevakning av SWESEM/Akutkliniker avseende Covid-19

Rekommenderade länkar angående Covid-19


Fler nyheter


Årsmöte 2024

21 mars 2024 kl. 11.00 - 12.00 är det dags för SWESEMs årsmöte där vi går igenom året som varit och väljer en ny styrelse som skall föra SWESEM framåt…
SWESEM

Årsmöte 2023

1 juni 2023 kl. 16.00 - 17.00 är det dags för SWESEMs årsmöte där vi går igenom året som varit och väljer en ny styrelse som skall föra SWESEM framåt…

Senaste nytt

Hösten är här och SWEETs kunde gå av stapeln som planerat i september! Väldigt trevligt att kunna träffas fysiskt och jag tror många som var där uppskattade att få se…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare