fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

Som många av er redan har läst om har Sveriges läkarförbund den 13 november tecknat ett nytt kollektivavtal som för alla anställda inom region och kommun. Mer information om detta kan ni läsa om på SLF:s hemsida samt i Läkartidningen.

Nu vidtar nästa del i arbetet – att träffa ett lokalt kollektivavtal för VGR och lägga upp planer för löneöversyn 2020. Den nya lönen kommer att utbetalas retroaktivt från 1 april. Det är i skrivande stund inte klart vilket löneutrymme som finns i löneöversynen 2020.Det är inte heller klart när förhandlingarna kommer att ske eller när den nya lönen betalas ut.

Arbetet med dessa delar pågår för fullt och vi kommer att uppdatera er när vi har mer information. Här i Läkartidningen intervjuas VGLF:s vice ordförade Peter Geiger om läget inför de lokala förhandlingarna.

Vänliga hälsningar

Emelie Hultberg, ordförande Västra Götalands läkarförening

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.