Hoppa till innehåll
Nyheter
Ny medlemsavgift för 2022

Ny medlemsavgift för 2022

Varje år lägger förbundsstyrelsen förslag om nästa års medlemsavgift under årets fullmäktigemöte. Medlemsavgiften har i väldigt många år varit 250 kronor men kommer höjas med 50 kr under 2022 efter beslut från fullmäktige 2021. Medlemskapet i Sveriges läkarförbund Student kommer således kosta 300 kr per år från och med 2022.
Nyhet
förbundsstyrelse 2020


Bakgrund till den nya avgiften

2019 etablerades ett bidrag till avdelningarna, för att hjälpa dem ekonomiskt. Tidigare har avdelningarna varit helt självförsörjande, men de senaste åren har det funnits behov av ökat stöd.

Förbundsstyrelsen anser den lokala verksamheten vara av yttersta vikt. Många avdelningar har varit väldigt oroliga de senaste åren för hur de ska få ihop sin ekonomi, och ha råd med sin verksamhet. Därför vill förbundsstyrelsen ge ett utökat ekonomiskt stöd till alla avdelningar, så de kan fokusera på sin viktiga verksamhet istället för att fokusera på att vara vinstdrivande.  

Fullmäktige antog därför en höjning av medlemsavgiften till 300 kronor per år, där hela ökningen oavkortat ska gå till avdelningarna.


Fler nyheter


Studentenkäten 2024

Idag har studentenkäten 2024 skickats ut till samtliga medlemmar per e-post. I år har vi lagt till frågor som våra medlemmar uttryckt är särskilt viktiga, så som möjlighet till igentagning…

Extrainsatt årsmöte SLF Student Stockholm

Till medlemmar i Sveriges läkarförbundet Student Stockholm, Styrelsen kallar härmed er enligt stadgans §10 till ett extrainsatt årsmöte för val av ordförande och ny revisor samt eventuella fyllnadsval på tid…

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare