fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Vi har svarat på massor av remisser de senare åren, tyvärr har jag inte hängt med och lyckats hålla sidan uppdaterad. Förhoppningsvis ska jag framöver få hjälp med redigeringen av hemsiden.

Under de senaste åren har vi också försökt definiera vad akutsjukvårdens uppdrag bör vara. Vi har nu lyckats komma överens om en skrivelse som alla i styrelsen accepterat, det finns att ladda ned här. Vi håller också på att arbeta med nya dokument om rekommendationer avseende utbildning och fortbildning, detta då vi anser att det är mycket viktigt att veta vilka kunskaper och kompetens en akutläkare ska ha.

Vid tidigare styrelsemöte togs beslut att vi inte kommer att anordna SWEETs 2021 på grund av Covid -19.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.