Hoppa till innehåll

En höst med Corona

Coronan fortsätter och har nu tagit ett nytt grepp om Sverige och omvärlden. Tyvärr påverkar detta också arbetet i styrelsen. Kommande internat som skulle hållas i nästa vecka får vi nu tyvärr genomföra digitalt. Det är inte optimalt som de flesta kanske har märkt under det gångna året.

Nyhet

Vi har svarat på massor av remisser de senare åren, tyvärr har jag inte hängt med och lyckats hålla sidan uppdaterad. Förhoppningsvis ska jag framöver få hjälp med redigeringen av hemsiden.

Under de senaste åren har vi också försökt definiera vad akutsjukvårdens uppdrag bör vara. Vi har nu lyckats komma överens om en skrivelse som alla i styrelsen accepterat, det finns att ladda ned här. Vi håller också på att arbeta med nya dokument om rekommendationer avseende utbildning och fortbildning, detta då vi anser att det är mycket viktigt att veta vilka kunskaper och kompetens en akutläkare ska ha.

Vid tidigare styrelsemöte togs beslut att vi inte kommer att anordna SWEETs 2021 på grund av Covid -19.


Fler nyheter


Procedures course 2024

Den 8/9 oktober erbjuder SWESEM en procedurkurs där du kan öva urakuta procedurer på kadaver.
SWESEM

Årsmöte 2024

21 mars 2024 kl. 11.00 - 12.00 är det dags för SWESEMs årsmöte där vi går igenom året som varit och väljer en ny styrelse som skall föra SWESEM framåt…
SWESEM

Årsmöte 2023

1 juni 2023 kl. 16.00 - 17.00 är det dags för SWESEMs årsmöte där vi går igenom året som varit och väljer en ny styrelse som skall föra SWESEM framåt…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare