Hoppa till innehåll

SWEETs 2019

På SWEETs19 avklarades SWESEMs årsmöte 2019 med hjälp av mötesordförande Ardavan Khoshnood. Valberedningen presenterade sitt förslag till omval av sittande styrelse inklusive ordförande Arin Malkomian och facklig sekreterare Hilda Hahne vilket godkändes av stämman. Övriga ledamöter utgörs av: Nicholas Aujalay, Anna Allberg, Lisa Kurland, Nicolina Carlsson, Philipp Martin, Yvonne Felfalusi-Beres, Angela Falk, Emil Eriksson, Michael Von Schickfus och Johanna Berg.

Nyhet

Föreningens ekonomi ansågs välskött av revisorerna och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2018. En arbetsgrupp tillsattes för att se över en eventuell revidering av stadgarna inför årsmötet 2020. Valberedningens representant Kristina Bengtsson-Linde underströk hur viktigt det är för föreningen med engagerade medlemmar och uppmanade därför arbetsgivare att stödja de akutläkare som ställer upp för förtroendeuppdrag i SWESEM.

Under SWEETs19 presenterades fyra nystartade sektioner: SWEGEM, Den globala sektionen, den prehospitala sektionen och ultraljudssektionen.

Pris delades ut för bästa abstract, bästa poster och det pedagogiska priset. Flera myndigheter var representerade under SWEETs och berättade om sitt arbete inom akutsjukvård. Utbildningsutskottet höll även i år en uppskattad precourse med examinationstillfälle för specialisttentamen.

Tack till alla som gjorde SWEETs möjligt, Vi ses igen 2020!


Fler nyheter


Procedures course 2024

Den 8/9 oktober erbjuder SWESEM en procedurkurs där du kan öva urakuta procedurer på kadaver.
SWESEM

Årsmöte 2024

21 mars 2024 kl. 11.00 - 12.00 är det dags för SWESEMs årsmöte där vi går igenom året som varit och väljer en ny styrelse som skall föra SWESEM framåt…
SWESEM

Årsmöte 2023

1 juni 2023 kl. 16.00 - 17.00 är det dags för SWESEMs årsmöte där vi går igenom året som varit och väljer en ny styrelse som skall föra SWESEM framåt…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare