fbpx

Föreningens ekonomi ansågs välskött av revisorerna och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2018. En arbetsgrupp tillsattes för att se över en eventuell revidering av stadgarna inför årsmötet 2020. Valberedningens representant Kristina Bengtsson-Linde underströk hur viktigt det är för föreningen med engagerade medlemmar och uppmanade därför arbetsgivare att stödja de akutläkare som ställer upp för förtroendeuppdrag i SWESEM.

Under SWEETs19 presenterades fyra nystartade sektioner: SWEGEM, Den globala sektionen, den prehospitala sektionen och ultraljudssektionen.

Pris delades ut för bästa abstract, bästa poster och det pedagogiska priset. Flera myndigheter var representerade under SWEETs och berättade om sitt arbete inom akutsjukvård. Utbildningsutskottet höll även i år en uppskattad precourse med examinationstillfälle för specialisttentamen.

Tack till alla som gjorde SWEETs möjligt, Vi ses igen 2020!

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.