fbpx

Föreningens ekonomi ansågs välskött av revisorerna och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2018. En arbetsgrupp tillsattes för att se över en eventuell revidering av stadgarna inför årsmötet 2020. Valberedningens representant Kristina Bengtsson-Linde underströk hur viktigt det är för föreningen med engagerade medlemmar och uppmanade därför arbetsgivare att stödja de akutläkare som ställer upp för förtroendeuppdrag i SWESEM.

Under SWEETs19 presenterades fyra nystartade sektioner: SWEGEM, Den globala sektionen, den prehospitala sektionen och ultraljudssektionen.

Pris delades ut för bästa abstract, bästa poster och det pedagogiska priset. Flera myndigheter var representerade under SWEETs och berättade om sitt arbete inom akutsjukvård. Utbildningsutskottet höll även i år en uppskattad precourse med examinationstillfälle för specialisttentamen.

Tack till alla som gjorde SWEETs möjligt, Vi ses igen 2020!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.