fbpx

info Tisdagen den 21 januari är medlemsadministrationen stängd på grund av utbildning. Här kan du ta del av vanliga frågor och svar om medlemskapet. Välkommen åter!

info Just nu har vi utmaningar med inloggningen in via betalväggar på webbplatsen. När du vill logga in för att ta del av innehåll, välj då att logga in genom att klicka på ”Logga in” i den blå navigeringen längst upp på sidan. Tack för ditt tålamod!

Lönerevisionen 2019

Lönerevisionen för 2019 är nu klar. Löneökningen blev 2,4% på kollektivet. Ni hittar lönestatistik för Sjukhusen, Vårdcentralerna samt Psykiatrin under menyn ”Din lokala lön och anställning”. Krävs att du är inloggad: https://slf.se/orebro-lans-lakarforening/din-lokala-lon-och-anstallning/lokala-loner/

Nyheter

Årsmöte

Nästa årsmöte med Örebro läns läkarförening kommer att hållas 2020-01-29. Även yrkesföreningarna kommer att ha sina årsmöten då. Önskar ni lämna förslag/motioner till årsmötet skall dessa, enligt stadgarna, inkomma skriftligen senast en månad innan, det vill säga till 2019-12-29. Önskar …

Aktiviteter 2019

Klicka på rubriken "Aktiviteter 2019" för att se hela texten inklusive länkar.

Örebro läns läkarförening i media 2019

För att se samtliga inlägg om Örebro läns läkarförening i media 2019, klicka på nämnda rubrik. Film om lokalt fackligt arbete, inspelad av Läkarförbundet med representanter från styrelsen för Örebro läns läkarförening: ordf Paula Wallmon och Helena Borenäs. I filmen …

Om kalendern

Kalendern nedan visar de fyra nästkommande aktiviteterna. För att se hela kalendern: Tryck på ”Kalender” i det vita fältet ovan.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.