info Just nu är det många som ringer till oss och det kan vara svårt att komma fram på telefon. Har du problem med ditt OCR-nummer? Eller saknar du din e-faktura? Här läser du mer om fakturering från Läkarförbundet.

Ny lönestatistik!

Lönestatistik för Region Örebro län, efter 2018 års lönerevision, hittar du under menyn ”Din lokala lön och anställning” där du klickar på ”lokala löner”.

Nyheter

Örebro läns läkarförening i media 2019

Intervju i radio P4 om ökningen av besök till akuten på USÖ samt bristen på vårdplatser. Läkarförbundets film om lokalt fackligt arbete, inspelad i Örebro, utlagd på förbundets hemsida samt på Ýoutube. Klicka på rubriken för att komma till länkar.

Om kalendern

Kalendern nedan visar de fyra nästkommande aktiviteterna. För att se hela kalendern: Tryck på ”Kalender” i det vita fältet ovan.

Aktiviteter 2019

Klicka på rubriken "Aktiviteter 2019" för att se hela texten inklusive länkar.

Årsmöte

Läkarföreningen i Örebro höll årsmöte 2019-01-29. Klicka på rubriken "Årsmöte" för att se rapport inklusive länk till verksamhetsberättelsen.
Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag har en fråga om mitt medlemskap

Vill du ändra uppgifter i medlemsregistret, ex. byta aktuella kontaktuppgifter, anmäla examen eller byta förening i ditt medlemskap.

Om ditt medlemskap

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.