Hoppa till innehåll
Nyheter
Moms för konsulter i sjukvården – seminarium 26/3

Moms för konsulter i sjukvården – seminarium 26/3

Stockholmssektionen av Svenska Privatläkarföreningen anordnar en kväll för information och frågor kring moms för konsulter i sjukvården som införs i sommar.

Nyhet
Kurser/Seminarier

Som SPLF tidigare har informerat om har Skatteverkets ställningstagande i frågan om moms för konsulter i sjukvården gett upphov till många frågor. På grund av detta bjuder Storstockholms Privatläkarförening in till ett Seminarium i frågan.

Peter Seger, VD på Sophiahemmet, är kunnig i ämnet och kommer att delge oss sina kunskaper.

Mia Wallgren, jurist på Läkarförbundet kommer också att delta med sina kunskaper.

 

Välkomna den 26/3 kl 17.30 till Läkarförbundet, Villagatan 5 i Stockholm. Vi kommer att hålla till i lokal Ryggraden i konferensplan. Från kl 17.30 serveras smörgås samt vatten/öl, och seminariet börjar kl 18.

Begränsat antal platser. Anmälan till kansliet, kontaktuppgifter nedan.


Fler nyheter


Nyhetsbrev SPLF april 2024

Våren har varit svårflörtad, mars och framför allt april har bjudit på överraskningar med både snö och låga temperaturer i hela landet. Det förefaller dock i skrivandets stund som riktig vårvärme kommer, åtminstone här nere i söder, så förhoppningsvis är …
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev Mars 2024

Januari och februari har varit stabilt kalla och ogästvänliga, snö i vissa delar och iskallt regn samt hård blåst på andra ställen, men ändå är temperaturer på västkusten och i Skåne som vid en meteorologisk vår. Så rent statistiskt så …
Nyhetsbrev

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Nyheter
Moms för konsulter i sjukvården – seminarium 26/3