fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info Under sommaren har vi förändrade öppettider, här hittar du aktuella öppettider 

Svenska Läkarföreningen utlyser ett resestipendium till läkare som är forskarstuderande eller disputerad forskare. Stipendiet kan även sökas av läkare för presentation av vetenskapligt arbete som genomförts som del i specialistutbildning i smärtlindring. Sökande ska vara och medlem i Svenska Smärtläkarföreningen.

Stipendiet skall användas till deltagande i vetenskaplig kongress inom området smärtlindring. Sista ansökningsdag är 1 augusti 2020 och ansökan skickas till vetenskapligsekreterare@svenskasmartlakarforeningen.se. För ytterligare information, var god se detaljerad beskrivning (SSLF resestipendium).

Bedömningskommittén som utser stipendiaten består av föreningens vetenskaplige sekreterare SSLF Magnus Peterson, professor emeritus Björn Gerdle (Linköpings universitetssjukhus) samt professor emeritus Torsten Gordh (Akademiska sjukhuset, Uppsala).

Stipendiater

2017: Emmanuel Bäckryd vid Smärt- och rehabiliteringscentrum, Region Östergötland

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.