fbpx
Hoppa till innehåll

Just nu bygger vi om i Läkarförbundets webbnätverk vilket kan göra att vissa sidor ser lite märkliga ut. Vid frågor eller synpunkter, kontakta webbsupport@slf.se.

Nyheter
Årsmöte den 17 februari

Årsmöte den 17 februari

Årets föreningsdemokratiska höjdpunkt närmar sig raskt, men av förklarliga skäl blir det lite mer digitalt och lite mindre socialt än vad vi är vana vid.

Nyhet

Fram till den 17 januari har medlemmar möjlighet att anmäla frågor som de önskar få behandlade av årsmötet till styrelsen. Maila i så fall till ual@slf.se.

Vid årsmötet ska medlemmarna utse ordförande, kassör och ett antal styrelseledamöter. Har du förslag eller kanske fackliga ambitioner? Hör av dig till valberedningen!

Läs mer om årsmötet och hur du anmäler dig (kräver inloggning).


Fler nyheter


Årsmöte och ny styrelse

Onsdagen den 17 februari höll UAL digitalt årsmöte och valde en (delvis) ny styrelse och en ny valberedning. Utan sedvanlig gästföreläsare och förtäring var det ingen rusning till mötesdemokratins höjdpunkt…


Ny styrelse, nya tag!

Den 4 mars höll 110 medlemmar årsmöte på Norrlands nation i Uppsala. Torbjörn Karlsson, som hållit i ordförandeklubban sedan Sundsvall brann, lämnade över den till Anna-Karin Agvald när årsmötet beslutat för att utse henne till ny ordförande.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar