Hoppa till innehåll

Vår medlemsservice, medlemsrådgivning och reception kommer att hålla stängt under påskhelgen från torsdag den 28 mars klockan 12.00 till tisdag den 2 april klockan 9.00.

Nyheter
Årsmöte den 17 februari

Årsmöte den 17 februari

Årets föreningsdemokratiska höjdpunkt närmar sig raskt, men av förklarliga skäl blir det lite mer digitalt och lite mindre socialt än vad vi är vana vid.

Nyhet

Fram till den 17 januari har medlemmar möjlighet att anmäla frågor som de önskar få behandlade av årsmötet till styrelsen. Maila i så fall till ual@slf.se.

Vid årsmötet ska medlemmarna utse ordförande, kassör och ett antal styrelseledamöter. Har du förslag eller kanske fackliga ambitioner? Hör av dig till valberedningen!

Läs mer om årsmötet och hur du anmäler dig (kräver inloggning).


Fler nyheter


Dags för årsmöte!

Måndagen den 12 februari kl. 17 håller UAL årsmöte i VIP-lokalen på Studenternas. Läs mer och anmäl dig här!

Dygnsvila?!

Det är många som hör av sig till UAL med stigande panik inför den 1 februari, då de nya reglerna om dygnsvila träder i kraft. Att lägga schema enligt de…

Nya tider

Nu har Läkarförbundet och SKR kommit överens om hur läkarnas arbetstider ska kunna förläggas för att leva upp till EU:s arbetstidsdirektiv, som kräver 11 timmars dygnsvila under varje 24-timmarsperiod. De…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare