fbpx
Hoppa till innehåll

Just nu bygger vi om i Läkarförbundets webbnätverk vilket kan göra att vissa sidor ser lite märkliga ut. Vid frågor eller synpunkter, kontakta webbsupport@slf.se.

Nyheter

Årsmöte och ny styrelse

Onsdagen den 17 februari höll UAL digitalt årsmöte och valde en (delvis) ny styrelse och en ny valberedning. Utan sedvanlig gästföreläsare och förtäring var det ingen rusning till mötesdemokratins höjdpunkt – 27 tappra medlemmar deltog vid mötet. Nu har den …

Årsmöte den 17 februari

Årets föreningsdemokratiska höjdpunkt närmar sig raskt, men av förklarliga skäl blir det lite mer digitalt och lite mindre socialt än vad vi är vana vid.

Ny styrelse, nya tag!

Den 4 mars höll 110 medlemmar årsmöte på Norrlands nation i Uppsala. Torbjörn Karlsson, som hållit i ordförandeklubban sedan Sundsvall brann, lämnade över den till Anna-Karin Agvald när årsmötet beslutat för att utse henne till ny ordförande.

Årsmöte 2020

Det vankas årsmöte! Onsdagen den 4 mars hälsas alla (anmälda) medlemmar välkomna till UAL:s årsmöte på Norrlands nation i Uppsala.

Motionera mera!

Är det något särskilt du tycker att UAL borde göra eller tycka?

Jullov!

Vi byter MBL mot revbensspjäll, möten mot gröten, arbetsmiljö mot slask och tö… ja, ni fattar.

Insamling till Ingemar Swennes minne

Barnläkaren vid Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala, Ingemar Swenne har hastigt lämnat oss efter att ha arbetat med barndiabetes i närmare 30 år.

Fel på fakturan

Ett fel har upptäckts på den senaste fakturan från Läkarförbundet.