fbpx

info Just nu har vi utmaningar med inloggningen in via betalväggar på webbplatsen. När du vill logga in för att ta del av innehåll, välj då att logga in genom att klicka på ”Logga in” i den blå navigeringen längst upp på sidan. Tack för ditt tålamod!

Motionera mera!

Är det något särskilt du tycker att UAL borde göra eller tycka?

Jullov!

Vi byter MBL mot revbensspjäll, möten mot gröten, arbetsmiljö mot slask och tö… ja, ni fattar. Kansliet är obemannat från fredag den 20 december till torsdagen den 9 januari, men för den som så behöver finns alltid hjälp att få …

Insamling till Ingemar Swennes minne

Barnläkaren vid Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala, Ingemar Swenne har hastigt lämnat oss efter att ha arbetat med barndiabetes i närmare 30 år.

Fel på fakturan

Ett fel har upptäckts på den senaste fakturan från Läkarförbundet.

Arkivstädning

Nytt år, nya tag! UAL har börjat året med att gå igenom de undangömda lådorna med gamla papper, och även om skrivverktygen bytts ut sedan 1901, då föreningen bildades, så är de fackliga frågorna utan större variation.

Julledigt!

Kansliet går på välbehövlig julledighet mellan den 21 december och den 8 januari.

Facklig lunch 26 september

UAL bjuder in sina medlemmar till lunchmöte med facklig information den 26 september kl. 11.30-13.30 i Grönwallsalen, Akademiska sjukhuset.
Medlemsevenemang

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.