fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

Introduktionskursen är för dig som är nyvald lokal facklig företrädare. För att du tidigt ska få en inblick i och grundläggande kunskaper om förbundet och ditt uppdrag ska du gå den lokala introduktionskursen. Målet med kursen är att du ska känna sig trygg i din roll och skapa sig ett kontaktnät med lokalföreningen och övriga nya fackligt förtroendevalda i upptagningsområdet.

Övergripande kursinnehåll:

  • Läkarförbundets organisation
  • Den svenska modellen – arbetsmarknadens parter
  • Roller, mandat och uppgifter
  • Kännedom om grundläggande lagar och kollektivavtal
  • Stöd och verktyg i mitt fackliga uppdrag

Du kontaktar din lokala förening för att gå introduktionskursen, ska du genomföra den digitala kommer du till kursen via länk nedan.

Du behöver vara anmäld som fackligt förtroendevald hos din lokalförening för att ta del av kursen. Den digitala kursen kan användas som en repetition eller komplement. Erbjuder din läkarförening dig att gå en lokal introduktionskurs, ska du delta på den.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.