fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

Deltagare kommer från alla medlemsförbund inom OFR och har 24 utbildningsplatser per utbildningsstart. Läkarförbundet har två platser per utbildningsstart. Ytterligare information finns att läsa här.

Målgrupp

Programmet vänder sig till utvecklingsbenägna och strategiskt intresserade förtroendevalda som genomgått alla relevanta utbildningar inom Läkarförbundet och som är redo för nästa steg. Som deltagare ska du ha motivation och förmåga att lyfta perspektivet bortom den egna vardagen och även bortom det egna förbundet är en förutsättning för framgångsrikt deltagande.

Målsättning
Syften med utbildningen är att:

  • Utveckla lednings- och förändringskompetens
  • Fördjupa förståelsen för uppdraget
  • Utveckla självförtroende i rollen som förtroendevald företrädare
  • Utveckla motivationen att ta ett större ansvar
  • Utveckla sitt personliga nätverk med andra förtroendevalda inom offentlig sektor
  • Utveckla lärande och strategiskt arbete inom förbundet
  • Utveckla ledarskapet inom förbundet
  • Utveckla lärande och samsyn mellan förbunden i offentlig sektor inom OFR

Anmälan
Lokalföreningar och yrkesföreningar uppmanas att nominera deltagare till utbildningen. Kontakta maximillian.schonhausen@slf.se vid intresse att nominera.

Läkarförbundets Presidium kommer att föreslå minst en och högst två bland de nominerade till Förbundsstyrelsen, som beslutar om deltagare i utbildningen.

Kostnader
Utbildningen finansieras av Läkarförbundet avseende kostnader för utbildningen, resor, kost och logi. Övriga ersättningar så som till exempel ersättning för förlorad arbetsförtjänst och fridagsersättning utgör normalt facklig tid. I förekommande fall av hinder för en sådan lösning ersätter Läkarförbundet detta i enlighet med gällande Ersättningsreglementet.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.