Hoppa till innehåll

Vår medlemsservice, medlemsrådgivning och reception kommer att hålla stängt under påskhelgen från torsdag den 28 mars klockan 12.00 till tisdag den 2 april klockan 9.00.

Fel på fakturan

Ett fel har upptäckts på den senaste fakturan från Läkarförbundet.

Nyhet

På fakturan står att den avser medlemskap under februari månad, och vän av ordning frågar sig naturligtvis om UAL plötsligt har höjt månadsavgiften från från 60 till 140 kronor. Svaret är såklart att vi inte har det. Den höjning som årsmötet beslutade om för snart ett år sedan var på tio blygsamma kronor i månaden, men eftersom fakturan faktiskt avser både januari och februari så verkar medlemskap i facket ha blivit dubbelt så dyrt som innan.

Vi hoppas att inga medlemmar hunnit lämna facket på grund av ohemula medlemsavgifter, och tipsar den sparsamme om att börja betala medlemsavgiften med autogiro eller e-faktura, eftersom pappersfakturorna från och med nu kostar 30 kronor och dessutom kommer varje månad istället för var fjärde. Betalsättet ändrar du i din internetbank, och du kan läsa mer om de nya rutinerna här.


Fler nyheter


Dags för årsmöte!

Måndagen den 12 februari kl. 17 håller UAL årsmöte i VIP-lokalen på Studenternas. Läs mer och anmäl dig här!

Dygnsvila?!

Det är många som hör av sig till UAL med stigande panik inför den 1 februari, då de nya reglerna om dygnsvila träder i kraft. Att lägga schema enligt de…

Nya tider

Nu har Läkarförbundet och SKR kommit överens om hur läkarnas arbetstider ska kunna förläggas för att leva upp till EU:s arbetstidsdirektiv, som kräver 11 timmars dygnsvila under varje 24-timmarsperiod. De…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare