Hoppa till innehåll

Chefssidorna

Här kan du som medlem i Chefsföreningen ta del av råd och stöd från föreningens styrelse som har många år av erfarenhet. Om du saknar något eller har frågor får du gärna höra av dig till någon av oss!

Chefsföreningens ledarskapsprogram

Du som är medlem i Sveriges läkarförbunds Chefsförening kan ta del av en 4-dagars kurs för chefer och ledare. Är du verksamhetschef, avdelningschef, medicinsk chef, sektionschef eller annan chef är detta kursen för dig!

Klicka här för att läsa med om programmet!

Arbetsmiljö

Som chef är du ansvarig för arbetsmiljön. Här kan du ta del av viktig information och verktyg som kan hjälpa dig i din roll.

Klicka här för att ta del av denna information!

Chefens arbetsmiljö

Det är viktigt vad du själv bidrar med till dina medarbetares arbetsmiljö. I förlängningen påverkar det även din arbetsmiljö.

Klicka här för att ta del av denna information!

Ny som chef

För nya chefer finns det mycket att tänka på. Vad innebär en chefsroll för dig och hur hanterar du ditt nya uppdrag? Chefsföreningens styrelse delar med sig av tips och råd för nya chefer.

Klicka här för att ta del av denna information!

Chefen som medarbetare

Det är mycket utvecklande att få mandat i sin nya roll som chef. Antagligen har du personal, verksamhets- och budgetansvar, med andra ord ett stort ansvar på din arbetsplats. Du bör liksom alla andra medarbetare se över din egen arbetssituation, här kan du ta del av tips från Chefsföreningens styrelse.

Klicka här för att ta del av denna information!

Litteraturtips

Här kommer litteraturtips från Chefsföreningens styrelse, för dig som vill läsa bra böcker om ledarskap.

Klicka här för att ta del av denna information

Chefsnyheterna via Saco

Via Saco kan du prenumerera på nyhetsbrev för de som har intresse av chef- och ledarskapsfrågor. Dessa brev har en tendens att hamna i skärpkorgen, så kika där om du upplever att du inte fått något utskick på länge.

Klicka här för att skriva upp dig för att få nyhetsbrevet

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare