fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Deltagare i Chefsföreningens ledarskapsprogram diskuterar över ett bord.

För fjärde året i rad erbjuder nu Chefsföreningen ett mycket uppskattat och högt värderat ledarskapsprogram för läkare. Programmet är unikt eftersom det vänder sig till enbart läkare.

Är du verksamhetschef, avdelningschef,
medicinsk chef, sektionschef eller annan chef
är detta kursen för dig!

Unik möjlighet

Sammanlagt 50 deltagare har nu genomgått programmet och alla uttrycker det positiva i att få träffa och diskutera med kollegor med samma professionella bakgrund och oftast med erfarenhet av samma problematik. Du få en unik möjlighet att skapa ett kollegialt nätverk utanför din egen verksamhet.

Kursen är öppen för chefer på alla nivåer inom såväl offentlig som privat verksamhet. Är du verksamhetschef, avdelningschef, medicinsk chef, sektionschef eller annan chef är detta kursen för dig! En angelägen kurs inte minst i dessa pandemitider med höga krav på ledarskap.

Tillsammans med kolleger och erfarna ledare inom hälso- och sjukvård får du fördjupade kunskaper i att driva ett förändringsarbete och att leda en verksamhet i enlighet med ditt uppdrag. Förståelse för chefskapet i ett större sammanhang och vårdens organisatoriska förutsättningar är andra viktiga kursmål.

Lärandet i kursen sker genom dialog med föreläsare och kurskamrater. Deltagande i utbildningen ger dig även ett nätverk bland ledare, där har du möjlighet att dela framgångar och utmaningar med kolleger som inte arbetar i din egen organisation.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem