Hoppa till innehåll

Nyheter

Nominera årets läkarkollega

Har du en kollega som förtjänar utmärkelsen Årets kollega? En kollega som ställer upp, bidrar till god stämning på arbetsplatsen, engagerar sig, delar med sig, stöttar och mycket annat…

Handlingsplan för oberoende av bemanningsföretag

Region Jönköpings län antog i januari 2017 en strategi för att göra sig oberoende av bemanningsföretag, men vi som vi alla vet är vi är vi långt från det målet. Jönköpings läns läkarförening har granskat regionens strategier och handlingsplaner.

Kursprogram för 2019

Läkarförbundet kursprogram för fackliga utbildningar 2019 är klart. Kurser och temadagar riktar sig till förtroendevalda i lokalföreningarna.

Nytt pris instiftat - Årets kollega

Har du en kollega som förtjänar utmärkelsen Årets kollega? En kollega som ställer upp, bidrar till god stämning på arbetsplatsen, engagerar sig och bidrar till trivsel och gott arbetsklimat och mycket annat….

Välkommen på medlemsträff 25 oktober

Boka in den 25 oktober kl 18.30 för då arrangerar Jönköpings läns läkarförening en medlemsträff. Vi får besök av bland annat förbundsordförande Heidi Stensmyren.

Ledarskapsseminarium på Visingsö

För tionde gången i ordningen arrangeras Visingsömötet, ett forum för samtal om medicinskt ledarskap och chefskap i vården.

Klinikombuden diskuterade arbetsmiljö

På årets klinikombudsdag var arbetsmiljö och stress ett tema. Professor Marie Åsberg som är en av auktoriteterna inom området föreläste och klinikombuden fick i anslutning till hennes föreläsning diskutera kring vad dels den enskilde och dels den fackliga organisationen kan …