fbpx

info Just nu har vi tekniska problem med vår telefoni, tekniker jobbar på att lösa problemet. Under tiden kan du e-posta din fråga. Vi uppskattar ditt tålamod.

Aktuellt medlemsantal är 38 st. De flesta medlemmar har företagsläkarkompetens, men ickespecialister som vikarierar och som ev. kommer att gå specialistutbildningen är välkomna i föreningen.

Eftersom medlemmarna är geografiskt utspridda från Höga Kusten till Norska Gränsen så försöker vi hitta en lämplig mötesplats två ggr om året för att träffas, utbyta erfarenheter, fortbilda oss och samtidigt passa på att ha lite trevligt. Till dessa möten inbjuds även läkare på AMM-klinikerna i Umeå och Sundsvall. Kollegor därifrån håller oss välinformerade om aktuell forskning och nya föreskrifter och lagar. Ibland följer andra externa föreläsare med.

Träffarna har även stort värde för kollegor som går specialistutbildningen och har handledning. Man får möjlighet att under flera dagar umgås med företagsläkarkollegor och har på så sätt möjlighet att bli stärkt i sin yrkesroll och bli tryggare med sin nya yrkesidentitet förutom att man också fortbildar sig.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.